Quim Mas i Gibert

Nascut a Canet de Mar (Barcelona) el 1956 en una família vinculada al teatre, la música i la literatura. Als divuit anys va entrar a formar part de la companyia de teatre "Els Comediants"; durant aquesta època la companyia presentà espectacles infantils com "Catacroc", "Sol Solet", i per adults, com "La Verbena" o "Alè" participant-hi com a músic i actor. Amb aquesta companyia realitzà gires per Espanya, Itàlia, França, Holanda, Bèlgica, Alemanya, Dinamarca, Islàndia, Polònia i l’antiga Iugoslàvia.

A partir del 1984 acaba els seus estudis musicals i es forma com a cantant amb el tenor Joan Oncina. L´any 1991 entrà a formar part del grup de música popular Els Pescadors de l´Escala on fa el paper de primer tenor i guitarra.

El mateix 1991 funda la companyia d’òpera anomenada "Òpera Oberta" orientada a divulgar aquest gènere entre el públic jove. Poc després va fundar amb Joan Duch la empresa “ATOT” productora i distribuïdora d’espectacles musicals per a nens i joves.

Actualment la seva feina és heterogènia doncs a més de cantant, escriu guions d’espectacles, novel·les, fa d’actor i dirigeix teatre. És autor entre d’altres d’una adaptació per a nens de La Flauta Màgica de Mozart, els espectacles musicals “La Truita” (Schubert), “Miau” (Rossini), “Les aventures de l’ocell Martinet (Vivaldi), “Violeta” (Mozart), “Peer Gynt” (Edward Grieg), “Qui no té por de la Baba-Iaga?” (Mussorski), etc. És autor així mateix de la novel·la “Tot encaixa”.