Ernest Ollero i Saguer

Actor, cantant i director escènic de 32 anys, fill de Maçanet de Cabrenys. Es forma a Eòlia (Barcelona), Corazza (Madrid) i Institut del Teatre (Barcelona).

Completant la seva formació en diferents seminaris a nivell nacional i internacional. En teatre ha participat a diverses obres de text i teatre musical, (Cançons per un nou Món al teatre Gaudí, L’home, la bèstia i la virtut al Teatre Nacional de Catalunya, Comèdia al Teatre del Raval, Besos al teatre Llantiol i en diverses peces de microteatre, per exemple).

En cinema i televisió, ha participat en curtmetratges i llargmetratges, així com en sèries (Series Com si fos ahir i La Riera de Tv3, spot de la Marató de Tv3, Libertad en internet de Irene Velasco). Com a dramaturg i director ha participat en diversos muntatges de cultura popular, especialitzant-se en muntatges de gran format.

Des del 2013 ha estat cantant solista en diverses formacions (Orquesta Traveling, A Grup Vocal, Zinc, Duet A Cau d’Orella, Grup Els Cantaires de l’Estany). Actualment compagina la feina d’actor i cantant amb la de docent a l’escola d’arts escèniques ACTING Figueres.